Web zprávy

Maso z lesa až na váš stůl, láká stát. V nabídce je třeba daňčí, mufloní nebo divočák



Na sádle osmahněte cibuli. Pak přidejte na kostky nakrájenou jelení plec. Poduste ve vlastní šťávě a pak osmahněte. Přidejte papriku, sůl, kmín a vodu a aspoň hodinu duste. Poté stačí zahustit a ještě chvíli povařit. Na závěr ještě pár ingrediencí a jídlo je na světě. Chcete-li vědět, jak přesně uvařit jelení guláš paní nadlesní, není problém.

Také přečtěte

Angličan čekal na Srí Lance na kriketový zápas 10 měsíců. Stejně ho neviděl

Jen málo sportovních fanoušků se může pochlubit takovou vášní ke svému sportu jako Rob Lewis …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *