Web zprávy

Veganství a vegetariánství je na vzestupu a je to dobře, říká lékař Jan Gojda

„Všichni, kdo maso vynechají úplně, mohou být ohroženi nedostatkem některých živin nebo jiných látek, což může vést k vzniku onemocnění,“ upozorňuje Gojda, vedoucí Oddělení klinického výzkumu Centra pro výzkum diabetu, metabolismu a výživy 3. lékařské fakulty Univerzity Karlovy a Interní kliniky Fakultní nemocnice Královské Vinohrady. 

Tento článek je součástí exkluzivního obsahu

První měsíc za 1 Kč, následně za 39 Kč měsíčně. Členství je možné kdykoliv zrušit a je bez závazků.

Již máte předplatné?
Stačí se přihlásit a číst dál.

Také přečtěte

Držitel Nobelovy ceny Ishiguro: Autoři se cenzurují, bojí se lynče korektnosti

Spisovatel uvedl, že atmosféra strachu brání umělcům napsat to, co skutečně chtějí. Mohou se obávat, …

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Přejít k navigační liště